ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Σερβίρονται με φρεσκοψημένο σουσαμένιο ψωμάκι PIZZA MIA

MAIALE ALLA GRIGLIA

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια ψημένα την σχάρα. Σερβίρονται με σοταρισμένα λαχανικά, πατάτα οφτή η πατάτες τηγανητές παναρισμένες ροδέλλες κρεμμύδιου και μακαρόνια.
€12,30

BRACIOLE DI MAIALE (550gr)

Τρυφερή χοιρινή μπριζόλα ψημένη την σχάρα Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά, πατάτα οφτή η πατάτες τηγανητές και παναρισμένες ροδέλλες κρεμμύδιου.
€13,30

MAIALE CON FORMAGGIO

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα φρέκιας κρέμας γάλακτος , παρμεζάνα, φλούδα λεμονιού, φρέσκα μανιτάρια και μπέικον. Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά ή σοταρισμένο ρύζι με λαχανικά, ζυμαρικά της επιλογής σας φτιαγμένα από την ίδια σάλτσα του φαγητού σας.
€12,30

MAIALE ALLA TOSCANA

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα ντομάτας , πιπεριές, ρίγανη και φρέσκα μανιτάρια. Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά ή σοταρισμένο ρύζι με λαχανικά, ζυμαρικά της επιλογής σας φτιαγμένα από την ίδια σάλτσα του φαγητού σας.
€12,30

MAIALE ALLA PIZZAIOLA

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα ντομάτας , βασιλικό και σκόρδο. Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά ή σοταρισμένο ρύζι με λαχανικά, ζυμαρικά της επιλογής σας φτιαγμένα από την ίδια σάλτσα του φαγητού σας.
€12,30

MAIALE ALLA SORENTINA

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από φρέσκα κρέμα γάλακτος σάλτσα ντομάτας, παρμεζάνα, δεντρολίβανο και φρέσκα μανιτάρια. Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά ή σοταρισμένο ρύζι με λαχανικά, ζυμαρικά της επιλογής σας φτιαγμένα από την ίδια σάλτσα του φαγητού σας.
€12,30

MAIALE CON BELLA CREMA

Τρυφερά χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από φρέσκα κρέμα γάλακτος ,μουστάρδα ,κονιάκ, ρίγανη και άσπρο ξηρό κρασί. Γαρνίρεται με πιπεριές και μαϊντανό. Σερβίρεται με σοταρισμένα λαχανικά ή σοταρισμένο ρύζι με λαχανικά, ζυμαρικά της επιλογής σας φτιαγμένα από την ίδια σάλτσα του φαγητού σας.
€12,30